Zöldfalat szeretne?

A zöldfal egy vertikális kert, amit sűrű növénytakaró borít, sokféle megjelenési és kiültetési formája létezik, de mindegyik közös jellemzője, hogy függőleges növényfalat alkot. Zöldfalaink egy élő- lélegző növényekből összeállított, masszív hordozó szerkezeten nyugvó, öntöző rendszerrel ellátott, függőleges felületek, melyek a kiszemelt falfelülethez vannak rögzítve.

 

Zöldfalak típusai:

Bin Fen Zöldfal
Zuzmó/Moha
LivePicture (Élőkép)

 

Bin Fen

Az adott vázszerkezetre csavarokkal gyalult colos deszka párnafákat csavarozunk. A párnafákra kerül a tófólia, a tófóliát a ráccsal együtt facsavarokkal fogatjuk a deszkához. A galvanizált (rozsdamentes) rácsra kerülnek az akasztható zöldfal cserepek.

A növényeket egyedileg függeszthető fekete műanyag edényekbe ültetjük.

Minden edényhezegyedi, nyomáskompenzált és önzáró, csepegtető elem tartozik. Az öntözést a fal méretétől függő öntözőkörre osztjuk. Egyes növények vízellátását tehát nem tudjuk állítani, de az egy öntözőkörbe tartozó növények öntözését igen. Jelen esetben csak egy öntözőkört létesítünk. Az átlagosnál nagyobb/bokrosabb növényeket használunk, így átadás után azonnal élvezhető látvány lesz.

 

Zuzmó

“CLADONIA Stellaris” vagy más néven “RÉNZUZMÓ” az Észak-Európai erdők növényzete. Betakarításkor kézzel szedik odafigyelve a növény és környezete megóvására. A zuzmóstabilizáció során tartósan megőrzi rugalmasságát és frissességét a növénynek természetes karbantartás nélkül. A zuzmó alkalmazkodik a környezetéhez: úgy viselkedik, mint egy szivacs mivel a levegő páratartalmából nyeri nedvességigényét.

 

Moha

A skandináv erdők talaján található, környezetbarát eljárással tartósítják.  A moha megtartja rugalmasságát és természetes illatát, színét. Dekorációs és installációs elemként egyaránt kiválóan alkalmas. A mohákhoz többféle anyagú, textúrájú és méretű keretek közül van lehetőség választani.

 

LivePicture (Élőkép)

LivePicture-t könnyű fel-, ill. áttelepíteni és egyszerű karbantartani. Elég csak 4 hetente feltölteni vízzel. Fehér, ezüst és grafitszürke alapszínekben elérhető. Egyéb színt megrendelésre tudunk biztosítani.A beépített öntözőrendszer a növénytől, hőmérséklettől, metszéstől függően körülbelül 6 hétre elegendő vizet biztosít. Az öntözőrendszer tartalmaz egy vízszintjelzőt, mely akkor válik láthatóvá, ha a növényképet fel kell tölteni illetve, jelzi, ha már elegendő víz van a tartályban. A telepítéshez csak egy ceruza és egy fúró szükséges, minden rögzítéshez szükséges anyag a csomagban található.

Ajánlatkérés

Ajánlatunkat az Ön által megadott részletes információk alapján készítjük beltéri növénydekoráció, parkfenntartás vagy virágkötészet témakörében. A Plantart szakértelme és az Ön elképzelése egymásra talál: megvalósítjuk álmait! Kérjük, válassza a megfelelő űrlapot, hogy személyre szabott ajánlatunkkal megkönnyítsük döntését! A kiemelt mezők kitöltése kötelező. A kötelező mezők adatainak megadásán túl válaszaival, az űrlap minél teljesebb kitöltésével megkönnyíti munkánkat. Ebben az esetben pontos, részletes ajánlatot készítünk Önnek.


 
 

Katalógusok

Letölthető anyagaink és katalógusaink között megtalálja a LECHUZA® termékcsaládot bemutató prospektusokat, virágkötészeti, rendezvény dekorációs, esküvő, húsvéti, advent – karácsonyi, kegyeleti dekorációs kínálatunkat. Figyelmébe ajánljuk továbbá a Plantart Kft. cégbemutatóját, amely legszebb referenciáink bemutatására is szolgál.


Capi Katalógus 2022

Részletek

Capi Katalógus 2022


Pottery-pots 2022

Részletek

Pottery-pots 2022


Luca-lifestyle

Részletek

Luca-lifestyle


Baq Katalógus 2022

Részletek

Baq Katalógus 2022


Műnövények Floraworld

Részletek

Műnövények Floraworld


Nőnapi Katalógus 2022

Részletek

Nőnapi Katalógus 2022


Lechuza katalógus 2022

Részletek

Lechuza katalógus 2022


Emerald Műnövény Katalógus

Részletek

Emerald Műnövény Katalógus


DOMANI S-Katalógus

Részletek

DOMANI S-Katalógus


 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az adatait harmadik félnek nem adjuk át!

>>> adatvédelmi tájékoztató