BELTÉRI NÖVÉNYDEKORÁCIÓ

A legfrissebb, legizgalmasabb hazai és nemzetközi trendek szerint a természetesség dominál a belsőépítészetben és a lakberendezésben egyaránt – a természet beköltözik a belső terekbe.

A legújabb lakberendezési trendekhez igazodva egy kertésznek ma már nem elég profi szinten értenie a növényekhez, hanem a belsőépítészeti trendeket és stílusirányzatokat is naprakészen kell ismernie. Növénydekoráció alkotásához nagyon fontos az elhelyezés, a mennyiség, a megfelelő kaspó és a növényzet megválasztása. Ezt követően a kialakult koncepciót valamelyik tervezőprogram segítségével érdemes megjeleníteni a megrendelőnek. Így a látványterv segítségével képet adunk arról, hogy milyen lesz az általunk elképzelt helyiség, valamint további ötletekkel szolgálunk megbízóinknak. Természetesen a megfelelő szakember még nem elegendő a tökéletes enteriőrhöz, kellenek hozzá extra, különleges növények, szokatlan formájú, anyagösszetételű és megfelelő színű növénytartók is, melynek segítségével alkotásaink művészeti értékkel bírnak: megteremtik a természet és a kortárs design közötti egyensúlyt.

Fő célunk, hogy termékeinkkel ne csak egy ütős dekorációt, látványos enteriőrt alkossunk, hanem komplett életérzést közvetítsünk.

Ajánlatkérés

Ajánlatunkat az Ön által megadott részletes információk alapján készítjük beltéri növénydekoráció, parkfenntartás vagy virágkötészet témakörében. A Plantart szakértelme és az Ön elképzelése egymásra talál: megvalósítjuk álmait! Kérjük, válassza a megfelelő űrlapot, hogy személyre szabott ajánlatunkkal megkönnyítsük döntését! A kiemelt mezők kitöltése kötelező. A kötelező mezők adatainak megadásán túl válaszaival, az űrlap minél teljesebb kitöltésével megkönnyíti munkánkat. Ebben az esetben pontos, részletes ajánlatot készítünk Önnek.


 
 

Beltéri növény karbantartás

A növények ápolása, szakszerű karbantartása ugyanolyan fontossággal bír számunkra, mint maga a dísznövény dekoráció elkészítése. A dísznövények ápolását garanciavállalás mellett végezzük, kérésükre meglévő növényeiket felújítjuk.

A növények szeretetéből fakadó minőségi munkánkkal hosszú távú együttműködés kialakítására törekszünk.

 

Referenciák


Beltéri Növénydekorációk

Cím: Törökbálint, Torbágy u. 14/A
Tel: +36 23 511 722 
E-mail: ertekesites@plantart.hu
Web: www.plantart.hu

Katalógusok

Letölthető anyagaink és katalógusaink között megtalálja a LECHUZA® termékcsaládot bemutató prospektusokat, virágkötészeti, rendezvény dekorációs, esküvő, húsvéti, advent – karácsonyi, kegyeleti dekorációs kínálatunkat. Figyelmébe ajánljuk továbbá a Plantart Kft. cégbemutatóját, amely legszebb referenciáink bemutatására is szolgál.


Capi Katalógus 2022

Részletek

Capi Katalógus 2022


Pottery-pots 2022

Részletek

Pottery-pots 2022


Luca-lifestyle

Részletek

Luca-lifestyle


Baq Katalógus 2022

Részletek

Baq Katalógus 2022


Műnövények Floraworld

Részletek

Műnövények Floraworld


Nőnapi Katalógus 2022

Részletek

Nőnapi Katalógus 2022


Lechuza katalógus 2022

Részletek

Lechuza katalógus 2022


Emerald Műnövény Katalógus

Részletek

Emerald Műnövény Katalógus


DOMANI S-Katalógus

Részletek

DOMANI S-Katalógus


 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Az adatait harmadik félnek nem adjuk át!

>>> adatvédelmi tájékoztató